Search
Close this search box.
logo main

Φαίνεται ότι δεν βρέθηκε κάτι σε αυτή την τοποθεσία.

το λογότυπο της εταιρείας μας

Η εταιρεία Α & Κ ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Ο.Ε (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 002352701000)   δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1993. Αντικείμενο της είναι η εισαγωγή και το εμπόριο ειδών δώρου, με ιδιαίτερη έμφαση στις κορνίζες φωτογραφιών για τις οποίες αποτελεί σημείο αναφοράς  στην Ελληνική αγορά. Με συνεχή ενημέρωση από τις διεθνείς εκθέσεις, ανανεώνει διαρκώς τη συλλογή της ώστε να παρέχει στους πελάτες της  υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

Κορνίζες Κουκουζέλης
το λογότυπο της εταιρείας μας

Όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας

Η χρήση της ιστοσελίδας μας προϋποθέτει την αποδοχή των όρων χρήσης της.

Η εταιρεία Α&Κ Κουκουζέλης Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, οι σύνδεσμοι των οποίων περιέχονται στην ιστοσελίδα μας για την διευκόλυνσή σας.
Αν ο χρήστης αποφασίσει να μας δωσει τα στοιχεία του συμπληρώνοντας τις φόρμες επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας (για να δέχεται ενημερωτικά Newsletters ή για οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσει) τότε θα πρέπει να δώσει το email του, το όνομα και το επώνυμο του ή την επωνυμία της εταιρείας του καθώς και το τηλέφωνό του. Τα δεδομένα αυτά είναι ασφαλή και προορίζονται αποκλειστικά για την επικοινωνία της εταιρείας μας με τους χρήστες. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας ΔΕΝ δίνονται σε τρίτους. Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή των δεδομένων που μας έδωσε όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς που συλλέχθηκαν ή δεν υπάρχει νόμιμος λόγος για τη συνέχιση της επεξεργασίας τους.

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή τροποποίηση ολόκληρου ή μέρους του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας χωρίς την έγγραφη συναίνεση της Α&Κ Κουκουζέλης Ο.Ε.

το λογότυπο της εταιρείας μας

Στηρίζουμε ερασιτεχνικές ομάδες, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τους στόχους τους  και να προβάλουν τις αξίες του αθλητισμού. Αξίες που ενώνουν τους ανθρώπους και δημιουργούν αξέχαστες στιγμές! 
Έτσι, εκτός από το να φροντίζουμε σαν εταιρεία για την ανάδειξη και την προβολή αξέχαστων στιγμών,  συμβάλλουμε και στη δημιουργία τους!

Οι ομάδες μας !

Φιλλππος περιστεριου
Ποσειδων Πειραια

Ομάδα ποδοσφαίρου “Ποσειδών Πειραιά”

το λογότυπο της εταιρείας μας
  • Η σχεδίαση και οι επιλογές χρωμάτων της νέας ιστοσελίδας μας έχουν γίνει με στόχο το μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα.
  • Για όλα τα μηχανογραφικά έντυπα που εκτυπώνουμε (π.χ. τιμολόγια κτλ) και για όλες τις εσωτερικές λειτουργίες της εταιρείας μας χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο χαρτί.
  • Πριν εκτυπώσετε κάτι από την ιστοσελίδα μας, θυμηθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε αυτή 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο!
 
Σκεφτείτε Οικολογικά.
 
Τυπώστε μόνο ό,τι σας είναι πραγματικά απαραίτητο.
 
save the planet icon

Χρώματα κιμωλίας

Κάνετε κλικ στην απόχρωση που σας ενδιαφέρει για άμεση μετάβαση.

Οι κορνίζες της συλλογής μας!

 Χρήσιμες οδηγίες για τον online κατάλογο μας.

  1. Χρησιμοποιήστε τον κύλινδρο στο ποντίκι ή τα βελάκια στο πληκτρολόγιο για να δείτε τις σελίδες του καταλόγου μας.
  2. Οι κωδικοί με κόκκινο χρώμα έχουν εξαντληθεί.
  3. Μπορείτε να σημειώσετε την παραγγελία σας πατώντας το κουμπί “Παραγγελία” όσες φορές θέλετε χωρίς να χαθούν οι σημειώσεις σας και να μας την αποστείλετε μόνο με ένα κλικ στο κουμπί “Αποστολή”.
  4. Με ένα κλικ στο  +  στο κάτω μέρος του καταλόγου μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση!

    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας
    στο 
    τηλέφωνο  210 62 10 376